Vakantie op Malediven

Een vakantie op de Malediven? Ga dit jaar nog naar de prachtige Malediven en geniet van de hele bijzondere omgeving!

Vakantie op MaledivenIndien u een droomvakantie wilt boeken, dan kunt u dat doen, door naar de Malediven te gaan. Uw dromen worden er werkelijkheid. Er zijn prachtige stranden met hagelwit zand en het kraakheldere water van de Indische Ocean is er betoverend. Wanneer u daar een vakantie boekt waant u zich echt in een sprookje. Indien u de vakantie boekt bij een hotel met een eigen huisrif dat exotisch is, is dat een geweldige ervaring. In de uitgebreide spa met een glazen vloer kunt u dan genieten van een massage en de wonderlijke wereld onder water aanschouwen. Ook kunt u denken aan een vakantie in het 5 sterren resort Lhaviyani Atol. Hier kunt u komen met een watervliegtuig wat al een belevenis op zich is.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over de:

Vakantie op de Malediven boeken?

Mogelijkheden tijdens uw verblijf
Vakantie op MaledivenDe Malediven is de beste plaats op aarde om er te duiken en te snorkelen. U kunt met een duikexcursie de wondere wereld onder water ontdekken. U ziet het prachtige koraal en de vele exotische vissen met alle kleuren van de regenboog die in groepen langs u voorbij trekken. Op enkele eilanden zijn er duik centra. Dit is er bijvoorbeeld op Zuid-Ari Atol. Tijdens het duiken moet men zich houden aan speciale veiligheidsregels.

Zo mag men niet dieper duiken dan 30 meter en het is verplicht te duiken met een duikcomputer. Veiligheid gaat hier boven alles. Ook is het mogelijk, als u meer van uw rust houdt, lekker in de zon te gaan liggen of te gaan genieten van een van de vele soorten massages. Ook kunt u kiezen voor een yoga sessie of gaan zeilen op zee. Mogelijkheden zijn er genoeg. Een vakantie op Malediven is ontzettend gaaf op een luxe resort, bijvoorbeeld in een watervilla.

  • Temperatuur

Omdat u rond de evenaar bent is de temperatuur bijna het hele jaar door constant. Overdag is het ongeveer de 33 graden Celcius en in de nachtelijke uren rond de 25 graden Celcius. Door de passaatwinden voelt het er heerlijk koel aan. Wel met je er voor zorgen dat je overdag een hoofddeksel draagt en je voldoende insmeert. U moet er voor zorgen dat u niet verbrandt. Wanneer u dat allemaal doet zal u zeker een onvergetelijke vakantie hebben.

Het klimaat op de Malediven:

Het kan bepalend zijn in welke maand u op vakantie wilt gaan naar de Malediven, hieronder staat een klimaattabel weergegeven dat eventueel ervoor kan zorgen dat u een bepaalde maand voor een vakantie op de Malediven gaat uitzoeken.

Klimaattabel van de Maldiven
Maand JAN FEB MRT APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Zonneuren/dag 8 9 8 7 6 6 6 6 6 5 6 8
Middagtemp. in °C 29 29 30 31 31 30 31 30 30 30 29 29
Nachttemp. in °C 26 26 27 27 27 26 26 26 26 26 26 26
Watertemp. in °C 27 27 28 29 29 28 28 27 27 28 28 27
Dagen met regen 4 4 7 8 12 10 10 12 12 15 12 12

Bekijk hier de kortingen >>

Voor meer informatie over mooie vakanties op de Malediven: