Vakantie reizen Malediven

Een paradijs op aarde: Malediven! Geniet van een mooie reis!
Vakantie reizen MaledivenHet ruisen van de zee, een zacht windje en een felle zon die warm op je huid voelt. Daar lig je dan op een lekker strandbedje aan een prachtige blauwe zee met een lekkere cocktail in je hand. Je geniet op een paradijs op aarde: welkom op de Malediven. Wanneer je aan komt vliegen, lijken de eilandjes als een groene edelstenenketting te liggen op het blauw van de Indische Oceaan. De aankomst is al spectaculair te noemen en het wordt alleen maar mooier. Er is van alles te beleven; van een luiervakantie tot een actieve watersportvakantie. Voor een huwelijksreis is dit de romantische locatie. Hieronder lees je meer informatie over de Malediven en over de reismogelijkheden.

Even in het kort de Malediven:
 • Genoeg lekkere en goede restaurants
 • Goede uitgaansmogelijkheden
 • Goede combinatie tussen rust en actie

Lees hier meer over de:

Vakanties en reizen op de Malediven.

 • Vakantie reizen MaledivenEr is ook genoeg moois te zien onder water. Met een snorkel kun je alles goed ontdekken. Je ziet de mooiste dieren en het prachtigste koraal. Een onderwatercamera is een aanrader om mee te nemen. Hierdoor heb je van al dit prachtige moois nog een mooi aandenken. Een boottour is ook ideaal om iets meer van de zee te zien. Je kunt dieren gaan spotten, zoals dolfijnen en walvissen.
 • Om iets meer te zien van de omgeving is een helikoptervlucht een aanrader. Zo zie je de eilanden van bovenaf en kun je nog veel moois zien. Voor watersporten ben je ook aan het juiste adres; duiken, surfen en nog veel meer. Je bent bij de Malediven op het juiste adres.
 • Als je liever voor een rustige vakantie gaat dan is dat ook mogelijk. Er zijn genoeg mooie rustige standen te verkennen en je kunt lekker liggen in de zon en genieten van een lekker drankje. De zee is meestal lekker warm, dus een verfrissende duik is nog niet zo gek.

 

Het rondreizen op de Malediven is ook zeker aan te raden, dit wordt namelijk veelal door middel van het welbekende eilandhoppen gedaan. Zo kan je bijvoorbeeld met de boot van eiland naar eiland gaan om te genieten van de prachtige natuur en de omgeving. Er zijn vele resorts te boeken maar ook vele excursies te doen op de Malediven, een zeer bijzondere ervaring om ooit eens mee te maken.

Maar welke eilanden zijn er nou eigenlijk allemaal op de Malediven? Hieronder is een lijst weergegeven met de eilanden die de Malediven heeft.

 1. Addu Atol
 2. Alidhoo Island
 3. Ari Atol
 4. Baa Atol
 5. Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
 6. Faafu Atol (Noord Nilandhe Atol)
 7. Felidhoo Atoll
 8. Gaafu Alif Atol
 9. Gan
 10. Haa Alif Atoll
 11. Hakura Hura
 12. Laamu Atoll
 13. Lhaviyani Atol
 14. Mahibadhoo
 15. Male Atoll
 16. Meedhupparu
 17. Meemu Atol
 18. Noonu Atoll
 19. Noord-Malé Atol
 20. North Huvadhoo Atoll
 21. Rasdu / Rasdhoo Atol
 22. Shaviyani Atoll
 23. Thaa Atoll
 24. Vabbinfaru Island
 25. Zuid-Malé Atol

Heb je een vraag of wil je iets toevoegen aan deze pagina dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Meer informatie over de Malediven: