Vakantie Sri Lanka en Malediven

Vakantie Sri Lanka en de Malediven, een unieke belevenis!

Vakantie Sri Lanka en MaledivenWat is nog leuker dan 2 prachtige landen te bezoeken in een vakantie. Eerst lekker cultuur opsnuiven in Sri Lanka om daarna heerlijk te ontspannen in de Malediven. Hieronder leest u meer informatie over een mooie vakantie op de Malediven en Sri Lanka. Tips en leuke weetjes vindt u hieronder ook terug, heeft u zelf iets toe te voegen aan deze pagina of een vraag over een vakantie Sri Lanka en Malediven dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

  • Sri Lanka

Waan je in een wereld waar verschillende soorten landschappen samen komen. Denk hierbij aan de zandstranden, weelderige regenwouden, boeddhistische tempels en de prachtige groene theeplantages. Dit zijn slechts enkele redenen waarom men Sri Lanka de “Parel van de Indische Oceaan” noemt. Ook zijn er indrukwekkende grottentempels, waar monniken rondlopen in opvallend oranje kledij. Of op safari naar het Minneriya National Park op zoek naar wilde olifanten.

Lees hier meer over de:

Vakantie Sri Lanka en Malediven?

Vakantie Sri Lanka en MaledivenSri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan en wordt omringd door prachtige stranden en een helderblauwe zee. Het binnenland kenmerkt zich door hoge bergen, diepe dalen, riviertjes en watervallen.

Er zijn veel verschillende rondreizen in Sri Lanka. Uiteraard is het niet verplicht om met elke excursie mee te gaan, maar sommige excursies mogen gewoon niet gemist worden. Deze zijn te mooi en speciaal om te laten schieten. Vaak is er nog een mogelijkheid om extra excursies bij te boeken.

Sri Lanka en de Malediven reizen, een unieke belevenis.

  • Malediven

Na een fantastisch verblijf in Sri Lanka wordt het heerlijk bijkomen in de Malediven. Genieten op een van eilanden van de Malediven van de hagelwitte stranden, palmbomen, helderblauwe zee en een kleurrijke onderwaterwereld. Alle indrukken die Sri Lanka heeft achtergelaten, worden bijna overtroffen door de schoonheid en rust die de Malediven uitstraalt. Helemaal niks doen en echt lekker ontspannen of toch iets ondernemen, op de Malediven is het mogelijk. Van duiken tot surfen of lekker genieten van een rustige boottocht.

De rondreis wordt vaak afgesloten met maar een paar dagen verblijf op de Malediven. Uiteraard kan dit verlengt worden. Dit maakt deze rondreis tot een onvergetelijke gebeurtenis.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=PTSvtOOySFA)

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=GIimOIZy-RA)

Meer info: