Wat kost vakantie Malediven

De kosten voor een reis naar de Malediven, wat zijn de kosten eigenlijk?

Een vakantie naar de Malediven is een droom die niet voor velen is weggelegd. Je financiële mogelijkheden moeten in orde zijn om er naar toe te kunnen gaan. Het is een prachtige vakantie als u het kan betalen. De Malediven liggen ten zuidwesten van India en Sri Lanka. Het is een lange reis voordat je op de plaats van bestemming bent. Voor het vastzetten van een dergelijke reis, wanneer men er toch naar toe wilt gaan, misschien voor een speciale gelegenheid, kan men het beste laten vastleggen door een erkend reis bureau.

Meer informatie over wat een vakantie kost en informatie over de Malediven.

  • Zij kunnen u helpen met die vakantie te boeken die u wilt hebben. De keuze die u kunt maken, als u op een resort wilt verblijven op de Malediven, is niet bijzonder groot. Er zijn slechts ruim 80 eilanden waar je als toerist kan vertoeven. De Malediven bestaan in totaal uit 1190 eilandjes waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Indien u een besluit heeft genomen en het resort hebt uitgezocht is ook de tijd van het jaar nog belangrijk dat u gaat. Omdat de Malediven rond de evenaar ligt zijn er twee seizoenen.
  • Men kent het natte seizoen, laagseizoen, en het droge seizoen, hoogseizoen. Indien u tijdens het hoogseizoen gaat, van december tot april, zijn de verblijfskosten aanzienlijk hoger dan in het laagseizoen. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende reisorganisaties, en u komt u hieronder achter de gemiddelde kosten van een mooie vakantie op de Malediven.

De prijs van een vakantie op de Malediven is behoorlijk verschillend, dit is per periode verschillend en van de acties van de reisorganisaties.

Wat kost vakantie op de Malediven?

  • De keus en de kosten van uw reis

Als u dus een resort hebt uitgezocht tijdens het hoogseizoen kunt u het vervoer ook laten vastleggen. Dat is allemaal niet zo eenvoudig als u het zelf wilt doen. Op de eerste plaats moet u met het vliegtuig vanaf Schiphol vervoerd worden naar Colombia of Sri Lanka. Een rechtstreekse vlucht is er niet. Deze vlucht duurt ongeveer 10 uur. De tussenstop zal ongeveer 2 uur in beslag nemen waarna u met een vliegtuig verder naar de Malediven vervoerd wordt. U landt op het Internationale Vliegveld van Malé. Indien u dan een resort hebt geboekt moet u verder vervoerd worden naar u resort.

Dat doet men met een speedboot, helikopter of een watervliegtuig. Aangekomen op het resort kunt u gaan genieten van uw vakantie. Al deze handelingen moeten betaald worden. Daarom is een reis naar de Malediven niet goedkoop. Er zijn natuurlijk wel prijsverschillen maar voor een verblijf all inclusive met vervoer moet je voor twee weken toch wel een paar duizend euro rekenen.

De prijs van een vakantie op de Malediven.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen kunnen de prijzen behoorlijk verschillend zijn tussen de aanbieders, het kan ook volledig per periode verschillend zijn van elkaar. Daarom is het verstandig om de prijzen goed met elkaar te vergelijken door de verschillende reisaanbieders naast elkaar te houden. Op deze manier zou u zo enkele honderden euro’s kunnen besparen op een mooie reis naar de Malediven. Wat kost vakantie Malediven, mocht u nog vragen hebben dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten.

Meer informatie over de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.